Abonnement eventingfoto's

Het is mogelijk om een abonnement voor al jouw eventingfoto's van het hele jaar aan te schaffen. Al vanaf €40,00 ontvang jij dus al je eventingfoto's van het hele jaar in digitale vorm!

Prijzen

 

Lage resolutie - €40,00

Voor €40,00 (incl. btw) ontvang jij al jouw foto's van één kalenderjaar in lage resolutie (800 pixels lange zijde) in je mailbox. Deze resolutie is geschikt voor gebruik op social media.

 

Hoge resolutie - €75,00

Voor €75,00 (incl. btw) ontvang jij al jouw foto's van één kalenderjaar in hoge resolutie (tot 6000 pixels lange zijde) in je mailbox. Deze resolutie is geschikt om de foto's af te laten drukken.


Voorwaarden

 

- Een abonnement geldt enkel voor foto’s gemaakt op officiële (oefen)eventingwedstrijden, zowel indoor als outdoor. Foto’s gemaakt op dressuurwedstrijden, springwedstrijden, crosstrainingen en clinics zijn niet inbegrepen.

- De foto's die zijn gemaakt op evenementen vóór 17-03-2019, zijn niet inbegrepen, om te voorkomen dat ik mensen voor het hoofd stoot die voor deze datum foto's hebben besteld.

- De aanschaf van een abonnement geeft recht op alle eventingfoto’s van één kalenderjaar van één persoon, in digitale vorm. Het maakt hierbij niet uit met welke/hoeveel paarden er gereden is/wordt.

- Op digitale foto’s is géén restitutie mogelijk. Dat geldt dus voor de abonnementen zoals hierboven beschreven, maar ook voor digitale foto’s die aangeschaft zijn voor aanschaffing van het abonnement. De enige uitzondering hierop is de aanschaf van foto's van de oefencross in Renswoude op 30/05/2020 en 31/05/2020.

- De foto’s verkregen door middel van de abonnementen zoals hierboven beschreven, mogen enkel voor privédoeleinden gebruikt worden. Voor commercieel gebruik gelden andere tarieven en voorwaarden.

- Ik doe natuurlijk altijd mijn best, maar mijn aanwezigheid en (leuke) foto’s zijn helaas geen garantie. Maak dus een weloverwogen keuze om wel of geen abonnement aan te schaffen.

- De mogelijkheid om foto’s te bestellen via Oypo blijft bestaan. Je hebt dus altijd nog de mogelijkheid om de foto’s in andere vorm bij te bestellen.

- Fotocredits vermelden is niet verplicht, maar wel een welkome blijk van waardering. 


Wat moet je doen?

 

- Stuur een e-mail naar esveofotografie@gmail.com met als onderwerp: 'abonnement eventingfoto's'. Geef daarin duidelijk aan om welk jaar het gaat en om welke ruiter of amazone (een herkenningspunt is natuurlijk altijd handig...), en of je een abonnement wil met foto's in hoge of lage resolutie.

- Je ontvangt van mij per e-mail betalingsinstructies, en na betaling volgt een digitale factuur. Wil je een papieren factuur, vermeld dit dan duidelijk in je mail, inclusief je NAW-gegevens, zodat ik de factuur per post op kan sturen.

- Foto's volgen zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week na de wedstrijd op de mail. Deze tijd heb ik maximaal nodig om de foto's te ordenen en na te bewerken.