Fotoshoots

Vanaf heden is het boeken van fotoshoots met paarden mogelijk. Standfoto's, portretfoto's, rijfoto's op stal of in de duinen, of een combinatie van meerdere soorten foto's; er is veel mogelijk. De duur van een shoot is afhankelijk van meerdere factoren, maar bedraagt ongeveer 1,5 à 2 uur. De tarieven zijn inclusief btw, exclusief reiskosten en zijn gebaseerd op één paard (en eventuele ruiter/amazone). Voor meerdere paarden gelden andere tarieven. Neem hierover vrijblijvend contact op.

 

De prijs van een fotoshoot is inclusief een aantal bewerkte, digitale foto's. De levertijd hiervan is maximaal twee weken. Wil je extra digitale foto's in hoge resolutie, dan kan dat voor € 5,00 per foto. Foto-afdrukken zijn na te bestellen tegen het normale tarief via een persoonlijke pagina op Oypo.

 

Fotoshoot SMALL - € 50,00

8 foto's in lage resolutie (1800 pixels lange zijde) met logo

1 foto in hoge resolutie zonder logo

 

Fotoshoot MEDIUM - € 90,00

15 foto's in lage resolutie (1800 pixels lange zijde) met logo

2 foto's in hoge resolutie zonder logo

 

Fotoshoot LARGE - € 120 euro

20 foto's in lage resolutie (1800 pixels lange zijde) zonder logo

3 foto's in hoge resolutie zonder logo

 

Reiskosten worden berekend na 10 kilometer vanaf postcode 3828EB en bedragen € 0,20 per kilometer.

 

Een fotoshoot boeken kan door een e-mail te sturen naar esveofotografie@gmail.com, via de contactpagina of door een bericht te sturen op Facebook. In overleg stemmen we dan de locatie, datum en overige wensen af.