Over mij

Mijn naam is Stefanie van Oostenbrugge, ik ben 32 jaar en in 2016 heb ik mijn nieuwe passie ontdekt; fotografie. Al geruime tijd had ik een fascinatie voor foto's. Soms tot vervelends toe, volgens de mensen om mij heen...

 

Een van mijn andere passies is paardensport, mijns inziens de mooiste sport die er is. Ik beoefen deze sport zelf niet meer, maar volg een van mijn vriendinnen op de voet. Suzanne rijdt eventing met haar achtjarige Invincible, en als het even kan, ga ik met haar mee.

 

Foto: Pieter Sorber

(klik op de foto voor vergroting)

Over wat ik doe

Sinds maart 2017 fotografeer ik op eventing-wedstrijden. Naast de wedstrijden waar Suzanne aan deelneemt, bezoek ik dus een heleboel andere wedstrijden als fotograaf onder de naam 'ESVEO Fotografie'. Ik gebruik voornamelijk mijn Nikon D780 met 70-200 mm zoomlens (f2.8), maar heb ook een Nikon D750, 24-70 mm lens (f2.8) en 100-400 mm lens. Bij welke wedstrijden ik aanwezig ben, is te vinden onder het kopje 'activiteitenkalender'.

  

Als fotograaf en eventingliefhebber, ben ik nauw betrokken bij andere organisaties. Zo werk ik samen met EventingHQ (https://www.eventinghq.nl), een mooi platform dat de ontwikkeling van paard en ruiter stimuleert en zo de eventingsport ondersteunt.

Over mijn foto's

Om mijn passie - namelijk het vastleggen van júllie passie - te kunnen blijven uitoefenen, mogen mijn foto's niet kosteloos gebruikt worden zonder mijn toestemming. Foto's zijn in lage resolutie (€4,50) en in hoge resolutie (€10,00) te bestellen via Oypo of per mail. Rechtenvrij downloaden kan voor €60,00.

 

De foto's zijn een jaar beschikbaar via Oypo. Wilt u oudere foto's bestellen of heeft u andere vragen? In overleg is veel mogelijk, neem gerust contact op.